Blog

Barcelona transformada pel festival LLUMBCN 2015

Barcelona transformada pel festival LLUMBCN 2015

Mac Group Stands Barcelona col·labora al festival LLUMBCN

Els dies 6, 7 i 8 de febrer, qui surti a passejar quan es pon el sol descobrirà una altra cara de la  ciutat.

Durant les festes de Santa Eulàlia 2015 la llum esdevindrà l’element central d’un gran festival  urbà capaç de mostrar-nos una ciutat nova, de transformar edificis o de conferir a petits racons  de la ciutat antiga una màgia carregada de significat i poesia.

Al calendari d’activitats de les festes de Santa Eulàlia, marcat pels actes de cultura popular i tradicional s’hi suma el festival LLUM BCN. El festival proposa un seguit d’activitats relacionades amb la il·luminació i les projeccions, entre les que destaca el fet que diversos edificis i monuments de la ciutat s’il·luminaran. Així, una passejada per Ciutat Vella us mostrarà una desena de paisatges que han nascut del  talent i la fantasia dels estudiants i els professors de gran part dels centres docents dedicats a  la il·luminació, el disseny, l’arquitectura o l’interiorisme.

Mac Group Stands and Exhibitions ha col·laborat juntament amb l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI) per fer possible la creació dels tres itineraris lumínics a Ciutat Vella.

Itineraris Festival LLUMBCN

Itineraris Festival LLUMBCN

Coincidint amb la declaració del 2015 com a Any Internacional de la Llum per part de les Nacions Unides, LLUM BCN, el festival de la llum de Barcelona, celebra enguany la quarta edició i es consolida com un esdeveniment emblemàtic i amb personalitat pròpia, que es distingeix per la seva aposta per la qualitat artística dels espectacles i instal·lacions i per la possibilitat d’experimentació que ofereix als nous talents.
Amb la participació de l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i els professors i estudiants de les següents escoles de disseny, arquitectura i il·luminació: ELISAVA, UPC, LLOTJA, LA SALLE, BAU, ETSAB, ESAD, IAAC, EINA i IED.

Festa LlumBCN

Festa LlumBCN

Festa LlumBCN 2

Festa LlumBCN 2

Festa LlumBCN 3

Festa LlumBCN 3

El divendres 6 i el dissabte 7 de febrer, de 18.30 a 24 h, i el diumenge 8, de 18.30 a 23 h, una nova Barcelona es desperta en la foscor per expressar la seva creativitat amb el llenguatge de la llum.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply